OVER DERKS COMMUNICATIE

Waarom dit communicatiebureau? Nou simpel. Vanuit een grote liefde voor het communicatievak en de drive om grote en kleine organisaties te helpen bij het versterken van hun communicatie én de relatie met hun omgeving.

Voor veel opdrachtgevers is het prettig als een communicatieprofessional naadloos schakelt tussen strategie en uitvoering. Wat daar voor nodig is? Empathie! Want alle communicatietheorieën ten spijt; als opdrachtgever wil je begrepen worden én output en outcome zien. En dat faciliteer ik graag.

Wie ik ben?

Naast trotse moeder, ben ik ervaren communicatiespecialist, een contentcreator, een taalpurist met een commercieel (online) marketinghart. Bovenal een bevlogen teammanager en sparringpartner voor bestuur en directie; hard op de inhoud en zacht op de relatie. Van overheid tot zorg en commercie en van corporate tot retail; ik schroom niet om in nieuwe werelden en verschillende bedrijfsculturen te stappen. Een landelijke scope, regionaal, of lokaal. Met mijn jarenlange werkervaring als communicatieprofessional, tekstschrijver en teammanager begrijp en herken ik het functioneren van organisaties, processen, structuren, culturen, belangen en professionals.

Hoe dat gaat als je mij in huis haalt?

Het is 8.00 uur ’s ochtends. Als freelance communicatieadviseur heb ik me ingelezen in jouw organisatie, in het geval ik deze nog niet ken. Het speelveld waarin jouw bedrijf zich bevindt, overzie ik al vrij snel. Da’s een goed begin. De collega’s en stakeholders rondom jouw organisatie heb ik het afgelopen weekend al even via Google opgezocht, dus de meeste gezichten herken ik wel. Dat scheelt tijd! Ter voorbereiding op jouw opdracht, heb ik me volledig ingelezen in het werkterrein, waardoor ik al een beeld heb van jouw wensen en mijn taak. Handig, kunnen we snel aan de slag! Om 9.00 uur nemen we de exacte opdracht met wederzijdse verwachtingen en afspraken door. Aan het einde van de opdracht? Succes voor jou verzekerd!

When you talk, you are only repeating what you already know. But if you listen, you may learn something new.

-Dalai Lama-